IJs- en activiteitenboerderij G. van Herk
Oud Loosdrechtsedijk 38a
1231 NB Loosdrecht

telefoon: (035) 582 64 85
mobiel: (06) 41 88 68 40
info@ijsboerderijvanherk.nl

   
 

Spelregels!

Bij ons op boerderij krijg je uitleg met een lekker zelfgemaakt boerderij-ijsje in de hand. Vervolgens gaan we naar het afslagpunt in de wei waar we de speltechniek van het slaan voordoen.)

Je speelt met 2 groepen tegen elkaar van 2 tot 5 (soms 6) personen.

Een hole is bij ons 200-300 meter lang met daarbij natuurlijke hindernissen. Het eindpunt van elke hole is een emmer die in de grond is ingegraven. De club bestaat uit een houten klomp aan een stok.

Groep 1 slaat de bal vanaf het afslag punt en vervolgens groep 2. De bal die dan het verst van de volgende hole verwijderd is, is vervolgens aan slag. De twee groepen lopen zo gezamenlijk de holes, gedurende de hele duur van het spel.
Binnen een groep slaat men om de beurt. Een hole is gemaakt als de bal in de emmer is geslagen. Vervolgens haal je de bal uit de emmer en legt in de richting van de volgende hole en begint weer te slaan.
Zo loop je de hele baan.

Op het wedstrijdformulier worden de namen van de groepsleden ingevuld.
Bij de nummers 1 t/m 10 wordt door middel van turven het aantal slagen bijgehouden. Na 10 holes wint de groep met het minst aantal punten.

Halverwege het parcours, bij hole 5 is een "halfwayhouse".
Pauze staat er op je golf routebeschrijving.

Teruggekomen op onze boerderij krijgt de winnende groep een boerengolf certificaat. Op het terras of in de hooischuur kun je lekker uitpuffen, napraten en genieten van een drankje, koffie of thee . Dit is afhankelijk van het gekozen arrangement.

Informeer ook naar de mogelijkheden van een prijs in stijl voor de winnende groep.

Prijzen

  Prijzen op aanvraag

TIP

Op een bruiloft kan het soms niet anders maar in het algemeen is het verstandig om niet in een wit kostuum te komen. Trek laarzen of gympen aan en (warme) sportieve kleding . Soms zult u een hindernis moeten nemen zoals een slootje, greppeltje of landhek of een koeienvlaai.

Laarzen vergeten?
Te huur op de boerderij

home