IJs- en activiteitenboerderij G. van Herk
Oud Loosdrechtsedijk 38a
1231 NB Loosdrecht

telefoon: (035) 582 64 85
mobiel: (06) 41 88 68 40
info@ijsboerderijvanherk.nl

 
   
 

Boerderij kinderfeest

Kom voor een onvergetelijk kinderfeest met uw jarige zoon of dochter, en hun gasten naar onze vee- en ijsboerderij. Ook `s winters altijd feest!

Er zijn enkele mogelijkheden en variaties! Dit hangt af van de leeftijd van de kinderen, het seizoen en het weer. Bij de begeleide programma`s (A t/m D) beginnen we altijd met een educatieve rondleiding over het bedrijf. Dit is ook leuk voor de begeleiders.

Kinderfeestjes in beeld! Bekijk onze fotogalerij.

Begeleide kinderfeesten:

 1. Diploma dierverzorging
  Alles gericht op dieren en verzorging. Je kunt pony`s borstelen, een pony ritje maken, (nep)koe melken en met andere boerderij-activiteiten een diploma dierverzorging behalen.

 2. Skelteren
  op mammoetskelters (haal je skelterrijbewijs),(speurtocht in de stallen,(nep) koe melken, en een rit met de tractor! Spelen in het hooi

 3. Pony plezierfeest
  Met veel pony`s knuffelen, toiletteren en natuurlijk rijden.

 4. Kleutersurprise
  1 ½  uur persoonlijk begeleid: pakjes verstoppen in het hooi, educatieve kleuterrondleiding: spelend ontdekken en naar keuze; een pony ritje of een tractorrit met oldtimer door de wei.

Er is voor elk kind limonade en een versnapering, voor de begeleiders koffie of thee.
Boerderij-ijs hoort er natuurlijk bij!
(Wilt u cadeautjes verstoppen en zoeken in het hooi bij het arrangement waardoor het feest qua tijd uitloopt, kan het tegen meerprijs). Dit thema kan ook in het arrangement verwerkt worden.

Doe het zelf feesten

Doe-het-zelf (basisboerderijfeest)

Diverse vermaak mogelijkheden in de hooischuur en op ‘t erf en in de boomgaard.
U vermaakt de kinderen zelf op onze locatie en met onze voorzieningen. U kunt LOSSE OPTIES  bestellen zoals pannenkoeken eten, speurtocht, pony rijden, tractorrit, cadeautjes verstop spel in het hooi.


Zondags gesloten

Annuleren & boeken

Annuleren kan alleen bij gegronde redenen in overleg. Bij niet gegronde redenen moeten wij annuleringskosten in rekening brengen. Annuleren ( van beide zijden) doen we alleen als er sprake is van overmacht, dus kan alleen in overleg met de leiding (Nelly of Goos) en is kosteloos bij gegronde redenen.
Bij niet gegronde redenen rekenen wij 25%, mits 14 dagen  voren afgemeld. En bij annulering binnen 2 weken 50%. Feesten onder leiding ruim van te voren boeken!

Speciale wensen

U kunt bij uw boeking speciale wensen doorgeven.

Pannenkoekenlunch met drinken en ijs

Broodje knakworst met drinken en ijs

Cadeaus verstoppen in het hooi en stro, een heel leuke extra optie die het feest verlengt:

Spelen

GROTE ZANDBAK en een GROTE WIP. Ook zijn er schommels en de reuze trampoline en de dierenweide waar je de geitjes, eendjes en lammetjes en schapen een stukje oud brood mag geven.

home