IJs- en activiteitenboerderij G. van Herk
Oud Loosdrechtsedijk 38a
1231 NB Loosdrecht

telefoon: (035) 582 64 85
mobiel: (06) 41 88 68 40
info@ijsboerderijvanherk.nl

   
 

Ponyplezier...voor je verjaardagsfeestje ieder seizoen!

4 seizoenen……PONYPLEZIERFEESTJES voor  BEGINNERS                             
De droom van elke jarige !!
Amalia, Snuitje en Kaya kijken naar je uit.
Voor je verjaardagsfeestje …ook in de winter ponyplezier in onze grote stallen

Kennismaken met een echte boerderij. Behalve onze melkkoeien, schapen, kalfjes, en kippen spelen onze pony`s een hoofdrol in deze kinderpret.
  1. Ponyplezierfeest
    We gaan, nadat we de jarige hebben toegezongen, direct naar de pony`s. Hier leren ze jou en jij leert hen kennen. Ze worden gepoetst, geknuffeld en hun manen versierd met vlechtjes en staartjes. Natuurlijk gaan we ook een ritje maken. Vind je het leuk dan doen we dit een hele poos. Wil je liever in het hooi spelen of op het erf spelen, in het hooi, met de skelter of op de trampoline? Dat kan ook. Het feest eindigt met een heerlijk, door boer Goos zelfgemaakt, boerenijsje en een beker ranja. Duur: standaard 1 uur begeleid me de pony`s en 2e uur vrijspelen. Totaal ben je ruim 2- 21/2  uur op `t erf.

  2. Dipoma dierenverzorging
    Dit vraagt minstens 2 uur begeleiding . Na het toezingen van de jarige gaan we aan het werk. Koe melken, de stal vegen, in de melkstal kijken, pony`s borstelen en we maken een ritje. Je bent 2 ½ -3 uur op het erf. Drinken,chips, een koetjesreep, een beker boeren ijs en een diploma horen erbij.

Programma 1
( 8 kinderen en 2 volwassenen) Kosten 132,50,- euro

Programma 2
is een standaard kinderfeest voor 10 personen, 8 kinderen en 2 volw. (Kosten 182,50 euro). Voor kinderen van groep 3 t/m 6  een aanrader vanwege het afwisselende en educatieve karakter. Ook leerzaam voor de ouders!!!!!

Programma 3
is een doe het zelf feest met als losse optie een half uur ponyrijden. Tot 10 kinderen (119,50  euro) incl.ranja en boerenijsje.

Programma 4
is een iets kortere versie van programma 2. Speciaal voor kleuters en als hoofdthema kiezen we ponyverzorging en in de overige tijd: ( 155,00 euro, 8 kinderen , 2 volw.)

Woensdag, vrijdag en zaterdag zijn de kinderfeestdagen

WELKOM!
Denk je ook aan je schoenen of  laarzen aan te trekken!
P.S. Er is geen pinbetaling mogelijk in de boerenschuur.

home